2020-09-15 08:42:27• hírek • közlemény

Színház a parkban – szatmári zöldövezetekben játszottak a színészek

Rendhagyó helyszíneken léptek a képzeletbeli deszkákra a hétvégén a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulatának és Mihai Raicu Társulatának a színészei. A Székely Csaba írásai alapján színpadra vitt, A 0. kilométerkőnél című kétnyelvű előadás három egyfelvonásosban mutat be képeket társadalmunk működéséről, egyebek mellett politikáról, manipulációról, előítéletekről.

Szeptember 11-én a Kossuth-kertben az állatok történetét követhettük nyomon, szeptember 12-én a Csend parkban, a 16-os lakótelepen gyerekek voltak a bemutatott történet főszereplői, szeptember 13-án pedig az UFO-parkban – stílszerűen – marslakók voltak a főhősök, akik a Földről érkező menekülteket fogadták.


Az Ándi Gherghe által rendezett, a három történetet egy előadásban bemutató produkció teljes egészében pénteken, szeptember 18-án 19 órától lesz látható először az Északi Színház előadótermében. A bemutatóra a Harag György Társulat bérletesei előregisztrációt követően vehetnek részt, ugyanis a járványügyi előírások miatt a színházépületben csak a helyek harmadát lehet elfoglalni. 



A társulat bérletesei szeptember 15-ig jelezhetik részvételi szándékukat a szervezes.harag@gmail.com-os emailcímen, a 0261-712-106 telefonszámon, vagy személyesen az Északi Színház Horea utcai jegyirodájában, és ennek alapján megtekinthetik az új előadás bemutatóját. Szeptember 15-től kezdődően a szabadon maradt helyeket a társulat jegyárusításban fogja értékesíteni. 


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: